Opinie

7,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,5
Komfort
6,9
Lokalizacja obiektu
7,4
Udogodnienia
7,2
Personel
8,7
Stosunek jakości do ceny
7,8

Opinie

    Alina
    pl

    Ocena

    7,1
    10 kwietnia 2018
    Pokoj bardzo malenki, niezbyt funkcjonalna lazienka - bardzo mala kabina prysznicowa, toalata przy samej umywalce. Pokoj niestety mimo codziennego sprzatania, niezbyt czysty. Kurz przy lozkach i strasznie brudna klimatyzacja. Mimo tego pobyt uwazam za udany.
    Szmpatyczny personel. Sam hotel zadbany. Niestety pokoj niebardzo czysty. Maly tarasik dostepny dla wszystkich gosci.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    8,3
    10 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Alicja
    pl

    Ocena

    8,8
    8 kwietnia 2018

    Pobyt udany, obsługa rewelacyjna, bardzo pomocna, świetna lokalizacja hotelu

    Śniadania nie należały do najlepszych - codziennie to samo, brak posiłków na ciepło oraz warzyw
    świetna lokalizacja, blisko do większości obiektów turystycznych
    Patryk
    pl

    Ocena

    7,9
    7 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Klaudia
    pl

    Ocena

    3,8
    3 kwietnia 2018

    Cena nieadekwatna do warunków

    Obsługa w recepcji nie mówila w żadnym innym jezyku niż włoskim więc bardzo ciężko bylo się porozumieć. Nie działalo WiFi u nikogo z nas a byliśmy grupa 8 osobową. Na śniadania tylko tosty z szynka i serem plus dużo ciast. Pod hotelem prostytutki stoją cała dobę a od godz. 4 nad ranem lokalni sprzedawcy montują swoje stragany. W pokojach miała być darmowa woda a jej nie było - nie czepiam się szczegółów ale jak przyjeżdża się w nocy i sklepy są zamknięte to taka woda je st bardzo przydatna i każdy na nią liczył. Wygląd i czystosc pokoi gorsza niż na koloniach w latach 90tych. Ogólnie nie polecam biorąc pod uwagę cenę, która zwiastowala normalne, europejskie warunki hotelowe.
    Wygodne łóżka, blisko do komunikacji miejskiej, obsługa w barze na śniadaniu bardzo miła, taras na zewnątrz.
    Pawel Borkowski
    pl

    Ocena

    7,1
    1 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karolina
    pl

    Ocena

    9,2
    30 marca 2018
    Lokalizacja, śniadania, dobra kawa
    Kamil Trzópek
    pl

    Ocena

    8,3
    23 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    7,1
    13 marca 2018

    Pobyt super.udany,.zwłaszcza w Sorrento. Zabraklo.mi czasu na Wezuwisza, wiec chce wrocic.

    Śniadanie bardzo dobre, miła obsługa, położenie.obiektu bdb, blisko stacji kolejowej, metra
    K.Gol
    pl

    Ocena

    9,2
    6 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    5,0
    5 marca 2018

    Hotel wystarczający na weekendowy wypad w stylu studenckim, jesli myslimy o wypoczynku - odradzam.

    Hotel w starej kamienicy, okolica mało przyjazna i my nie czuliśmy się w niej szczególnie bezpiecznie. Pokój maleńki, nieszczególnie czysty. Łazienka mikro, nieszczególnie czysta. Pościel również pozostawiała wiele do życzenia (koc owinięty prześcieradłem). Na podłodze w pokoju terakota - nie da się chodzić bez butów czy kapci. Najgorszą wadą była hałasująca klimatyzacja (nie da sie przy niej spać) i bardzo cienkie ściany - słychać każde słowo z sąsiednich pokoi. Pan z obsługi wieczornej nie mówił w ogóle po angielsku. Weekend można przeżyć, ale nie jest to miejsce do którego bym wróciła.
    Hotel położony w blisko dworca, łatwo się do niego dostać z lotniska, do większości miejsc można dojść na piechotę lub dojechać metrem (stacja przy dworcu).
    Joanna
    pl

    Ocena

    8,8
    2 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    7,5
    1 marca 2018

    Na krótki wypad z racji lokalizacji można polecić.

    Sporo do życzenia pozostawia wygląd łazienki, oraz śniadanie.
    Na spory plus zasługuje lokalizacja, całodobowa recepcja, przechowalnia bagażu. Jednak największy plus to obsługa - służąca pomocą oraz przemiła atmosfera.
    Robert Drozdzik
    pl

    Ocena

    7,5
    26 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    9,6
    26 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Arkadiusz
    pl

    Ocena

    8,8
    12 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    usil
    pl

    Ocena

    9,2
    7 lutego 2018
    Bardzo mała kabina prysznicowa, dwa gniazdka elektryczne w pokoju, to za mało przy konieczności ładowania wielu urządzeń, generalnie trochę ciasno...
    Bardzo dobra lokalizacja, przyjazny personel - bezcenne rady, gdzie bezpiecznie (na ile to możliwe w Neapolu...) i za darmo zaparkować auto - czystość ponadprzeciatna, wi-fi ok.
    Tomasz Konachowicz
    pl

    Ocena

    9,6
    7 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl

    Ocena

    7,5
    23 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    7,1
    17 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii