Tato webová stránka používá cookies k vylepšení Vaší uživatelské zkušenosti. Pokračováním na tuto stránku souhlasíte s použitím cookies na svém zařízení a s našimi podmínkami týkajícími se cookies.
Rezervovat teď

Hodnocení

7,6 Průměrné hodnocení
Rozpis hodnocení
Čistota
7,4
Pohodlí
6,9
Poloha hotelu
7,4
Zařízení
7,1
Personál
8,7
Poměr ceny a kvality
7,8
Hodnocení
    AdamP.
    cz
    8,3
    28. listopadu 2017
    Snídaně byla velmi jednoduchá, ale to je spíše takový Italský zvyk, housky byli první dny dost gumové až se téměř nedali jíst. Jinak nápoje džus a káva, mimo housky se salámem / šunkou / sýrem ještě sladké pečivo a marmelády.
    Personál byl milý a ochotný, všechno bylo v pořádku.
    Roman
    cz
    8,8
    20. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jana
    cz
    6,2
    16. listopadu 2017
    Okolí hotelu nepůsobilo příliš bezpečně, v ulicích nepořádek, bezdomovci, prostitutky. Snídaně byly jednoduché, chyběla zelenina a ovoce, noční klid rušili popeláři i ostatní hosté.
    Ubytování bylo dobře dostupné z letiště, pěší chůzí k nádraží, do centra i k přístavu, personál byl velmi příjemný a ochotný. Hned po příjezdu jsme dostali mapu s vyznačenými památkami.
    Ondřej
    cz
    5,4
    2. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Miloslav Kubíska
    cz
    7,9
    16. října 2017
    Příjemný hotel s vynikajícím personálem, v "zajímavé" části města.
    Okolí hotelu je "svérázné", hotel je kousek od nádraží, ale uličky jsou večer plné "zajímavých" lidí, asi bych nikomu moc nedoporučoval se v noci moc po okolí procházet.
    Velice příjemný a ochotný personál, který mluvil slušně anglicky. Pán na recepci nám vždy dobře poradil kudy kam a čemu se případně vyhnout. :-) Čistota normální, nic na co bychom si mohli stěžovat. Na krátké pobyty ideální hotýlek. Snídaně formou bufetu s rozumným výběrem.
    cz
    5,0
    2. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Groven
    cz
    7,9
    2. července 2017
    Dobrý hotel pro další cestování
    Hluk v noci (pořvávání, skůtry, ráno trhovci), ale to je Neapol, takže se s tím musí počítat. Nepořádek a plno odpadků v okolí, ale za to hotel nemůže.
    Zrekonstruovaný, skromnější hotel. Strategická poloha v centru města, velmi blízko metra a vlakového nádraží, kde začínají vlaky pro další cestování dál např. směrem do Pompejí nebo Sorrenta. Personál velmi ochotný a snaživý. Snídaně byly dostačující.
    Alena
    cz
    8,8
    22. června 2017
    Když chcete poznávat Neapol, ubytujte se v hotelu Colombo.
    Vedlejší okolí hotelu, ale to hoteliér neovlivní. Nakonec to patří k Itálii - jen v celé Neapoli se momentálně dost krade - ale to se krade i u nás.
    Naprostá čistota hotelu a velmi příjemný a ochotný personál. Ubytování odpovídá ceně. Až pojedu do Neapole, tak si ten hotel vyberu znovu. A také nám chutnaly pizzy, ale jen ty před námi připravené.
    Katerina
    cz
    9,2
    29. května 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Barbora Novotná
    cz
    7,9
    24. května 2017
    Hotel se nachází na strategickém místě, všude se odsud dostanete. Vlakové nádraží je kousek od hotelu. Z letiště jede autobus přímo k nádraží cca. dvě stanice. Jinak personál vynikající.
    LoGiC.cz
    cz
    6,7
    10. května 2017
    Celkem dobrý hotel v poměru cena vs. výkon v centru města na nepříliš dobrém místě svým okolím
    Hotel je na silně exponovaném místě v centru, kde není dobré po setmění moc ani vycházet, všude v okolí spousta odpadků, bezdomovců a různých pochybných existencí. Rovněž je v okolí v noci poměrně živo a hluk (hotel je ale relativně dobře odhlučněný). Dejte pozor - v okolí nádraží je spousta kapsářů - zvláště z řad přistěhovalců kterých jsou tu mraky (vlastní zkušenost).
    Hotel je na bezesporu nejlepším výchozím bodu ve městě asi 300m od hlavního nádraží, skromný typ vybavení a hotelu, ale v okolí dobrá volba cena/kvalita. Vstřícný personál mluvící částečně (někteří) i anglicky, hotel má v 1.patře i malou zahrádku.
    Tereza
    cz
    7,9
    18. března 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Roman
    cz
    9,2
    13. března 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz
    5,8
    9. března 2017
    Pokoje a celkově vybavení je o mnoho starší a horší než na fotografiích. Čistota nic moc. Zima na pokoji.
    Místo kousek od hlavního nádraží. Ochotný personál. Možnost dát si kávu zdarma během dne. Terasa pro posezení.
    Gabriela
    cz
    9,2
    7. února 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Patrik
    cz
    9,2
    24. října 2016
    Super lokalita se super personálem
    personál je jedno velké plus, poradili co se dalo a to i své oblíbené restaurace kde byli samí italové a žádní turisti. Trhy kousek od hotelu metro, vlak kousek od hotelu a také autobus přímo na letiště
    Pavel
    cz
    7,9
    19. října 2016
    Krásný pobyt pod Vesuvem
    Zvýšený hluk před hotelem.
    Výborná poloha v centru města, v blízkosti metra a vlakového nádraží. Snídaně byly jednoduché, ale dostačující.
    René
    cz
    9,6
    20. září 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Magdaléna
    cz
    8,3
    7. srpna 2016
    Ide o hektické miesto, aj v hoteli bolo miestami trošku hlučno. Nie každému toto može vyhovovať. A ešte raňajky - sú fajn, ale po pár dňoch by som privítala aspoň malé obmeny.
    Hotel je pre cestovanie perfektne umiestnený, blízko všetkých spojov. Oblast hotela má fascinujúcu atmosféru, pravý Neapol! Personál hotela je viac než ochotný a poradí so všetkým.
    Jana
    cz
    9,2
    20. července 2016
    Neapol
    poloha.Bohuzel okoli centralni nadrazi je opravdu silene...odpadky, bordel, smrad, cernosi, prostitutky....ale necitili jsme se nebezpecne.Nikdo si nas nevsimal...jen na to proste nejsme zvykli....
    rekonstruovany hotel.venkovni rolety,plastova okna,naprosty klid a ticho v pokoji.Pohodlna postel!Vyborna bufetova snidane a jako obrovske plus hodnotim posezeni na zahradce v 1.patre-lze si prinest vlastni jidlo a piti a vecer nasavat atmosferu Neapoli:-)
Načítaní hodnocení
Zavřít