Hodnocení

7,6
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
7,5
Pohodlí
6,9
Poloha hotelu
7,4
Zařízení
7,2
Personál
8,7
Poměr ceny a kvality
7,8

Hodnocení

    René
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    3. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Ondřej
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    1. dubna 2018
    Dobrá poloha hotelu , snídaně byla každé ráno stejná , ale dostačující ( pečivo , nakrájené dva druhy uzenin , sýry , jogurty, croasant , dobrá káva ) Pokoj byl menší ale čistý. Koupelna s malým sprchovým koutem :-) Ochotný personál.....
    AdamP.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    28. listopadu 2017
    Snídaně byla velmi jednoduchá, ale to je spíše takový Italský zvyk, housky byli první dny dost gumové až se téměř nedali jíst. Jinak nápoje džus a káva, mimo housky se salámem / šunkou / sýrem ještě sladké pečivo a marmelády.
    Personál byl milý a ochotný, všechno bylo v pořádku.
    Roman
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    20. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jana
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,2
    16. listopadu 2017
    Okolí hotelu nepůsobilo příliš bezpečně, v ulicích nepořádek, bezdomovci, prostitutky. Snídaně byly jednoduché, chyběla zelenina a ovoce, noční klid rušili popeláři i ostatní hosté.
    Ubytování bylo dobře dostupné z letiště, pěší chůzí k nádraží, do centra i k přístavu, personál byl velmi příjemný a ochotný. Hned po příjezdu jsme dostali mapu s vyznačenými památkami.
    Ondrejak
    cz

    Průměrné hodnocení

    5,4
    2. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Miloslav Kubíska
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    16. října 2017

    Příjemný hotel s vynikajícím personálem, v "zajímavé" části města.

    Okolí hotelu je "svérázné", hotel je kousek od nádraží, ale uličky jsou večer plné "zajímavých" lidí, asi bych nikomu moc nedoporučoval se v noci moc po okolí procházet.
    Velice příjemný a ochotný personál, který mluvil slušně anglicky. Pán na recepci nám vždy dobře poradil kudy kam a čemu se případně vyhnout. :-) Čistota normální, nic na co bychom si mohli stěžovat. Na krátké pobyty ideální hotýlek. Snídaně formou bufetu s rozumným výběrem.
    cz

    Průměrné hodnocení

    5,0
    2. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Groven
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    2. července 2017

    Dobrý hotel pro další cestování

    Hluk v noci (pořvávání, skůtry, ráno trhovci), ale to je Neapol, takže se s tím musí počítat. Nepořádek a plno odpadků v okolí, ale za to hotel nemůže.
    Zrekonstruovaný, skromnější hotel. Strategická poloha v centru města, velmi blízko metra a vlakového nádraží, kde začínají vlaky pro další cestování dál např. směrem do Pompejí nebo Sorrenta. Personál velmi ochotný a snaživý. Snídaně byly dostačující.
    Alena
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    22. června 2017

    Když chcete poznávat Neapol, ubytujte se v hotelu Colombo.

    Vedlejší okolí hotelu, ale to hoteliér neovlivní. Nakonec to patří k Itálii - jen v celé Neapoli se momentálně dost krade - ale to se krade i u nás.
    Naprostá čistota hotelu a velmi příjemný a ochotný personál. Ubytování odpovídá ceně. Až pojedu do Neapole, tak si ten hotel vyberu znovu. A také nám chutnaly pizzy, ale jen ty před námi připravené.
    Katerina
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    29. května 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Barbora Novotná
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    24. května 2017
    Hotel se nachází na strategickém místě, všude se odsud dostanete. Vlakové nádraží je kousek od hotelu. Z letiště jede autobus přímo k nádraží cca. dvě stanice. Jinak personál vynikající.
    LoGiC.cz
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,7
    10. května 2017

    Celkem dobrý hotel v poměru cena vs. výkon v centru města na nepříliš dobrém místě svým okolím

    Hotel je na silně exponovaném místě v centru, kde není dobré po setmění moc ani vycházet, všude v okolí spousta odpadků, bezdomovců a různých pochybných existencí. Rovněž je v okolí v noci poměrně živo a hluk (hotel je ale relativně dobře odhlučněný). Dejte pozor - v okolí nádraží je spousta kapsářů - zvláště z řad přistěhovalců kterých jsou tu mraky (vlastní zkušenost).
    Hotel je na bezesporu nejlepším výchozím bodu ve městě asi 300m od hlavního nádraží, skromný typ vybavení a hotelu, ale v okolí dobrá volba cena/kvalita. Vstřícný personál mluvící částečně (někteří) i anglicky, hotel má v 1.patře i malou zahrádku.
    Tereza
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    18. března 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Roman
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    13. března 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    5,8
    9. března 2017
    Pokoje a celkově vybavení je o mnoho starší a horší než na fotografiích. Čistota nic moc. Zima na pokoji.
    Místo kousek od hlavního nádraží. Ochotný personál. Možnost dát si kávu zdarma během dne. Terasa pro posezení.
    Gabriela
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    7. února 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Patrik
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    24. října 2016

    Super lokalita se super personálem

    personál je jedno velké plus, poradili co se dalo a to i své oblíbené restaurace kde byli samí italové a žádní turisti. Trhy kousek od hotelu metro, vlak kousek od hotelu a také autobus přímo na letiště
    Pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    19. října 2016

    Krásný pobyt pod Vesuvem

    Zvýšený hluk před hotelem.
    Výborná poloha v centru města, v blízkosti metra a vlakového nádraží. Snídaně byly jednoduché, ale dostačující.
    René
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    20. září 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Načítaní hodnocení